Foto KAHRO ADER scaled

Kahro Ader

Varem pidin ma alati kedagi paluma, et nad mulle kodulehelt artikleid ette loeksid, sest ma ei oska ise. Nüüd ma enam ei pea paluma. Nüüd saan ma ise lugeda artiklitest, mis uudiseid on. Praegu lähen arvutisse Vaimupuu kodulehele, valin, mis artiklit tahan lugeda ja seal vajutan nuppu, mis lülitab käima ettelugemise. Nii saan teada, mis selles artiklis kirjutatakse.

LIHNE KEEL logo 55

Kodulehekülge on hästi kerge kasutada. Saan täpselt aru, mida teha ja kuhu vajutada kui midagi leida tahan. Mulle väga meeldis jutt Kööginurgast, kus oli mustikatega heeringasalati valmistamise õpetus. Ema ütles ka, et peab ise ka seda tegema hakkama.

Teine hea uudis oli see, et Jüri Ratas ütles – ka raskest seisust saab alati välja tulla ja kandke maske.

Aitäh Janekile Vaimupuu kodulehe ees. Nüüd saan mina ka uudiseid teada saada iseseisvalt.

Kahro Ader
Rapla Hooldekeskuse Tugikeskus Vahtra
Kahro jutu pani kirja tegevusjuhendaja Age Ilumaa.

KOKKUVÕTE

Kahro elab Raplas.
Ta ei oska lugeda,
aga tahab teada,
millest Vaimupuu kirjutab.
Nüüd saab Kahro artikleid kuulata.
Kahro on rahul.